een noodzakelijk kritisch geluid

Onze mensen

 

J. (Jan) Kerkhoff

Partijvoorzitter

De kennis en ervaring van Jan Kerkhoff zijn opgebouwd in diverse leidinggevende functies – zowel nationaal als internationaal – op het gebied van marketing services, direct marketing, sales promotion en advertising bij Philips, BASF en DAF Trucks.

Hij richtte in 1985 het bureau Stratics Marketing & Communications op dat zich snel ontwikkelde tot één van de toonaangevende communicatiebureaus in Zuid-Nederland. Jan Kerkhoff is in die periode jarenlang actief geweest in diverse marketing – en communicatieverenigingen zoals de VEA (landelijke brancheorganisatie) en Club Brabant (communicatievereniging Zuid-Nederland), waarvan ruim 4 jaar als voorzitter. Eind 2000 startte Jan Kerkhoff Stratics Direct waarmee het accent werd gelegd op resultaat gerichte directmarketing & -communications.

Sinds 2002 is Jan Kerkhoff actief in de Zorg, o.a. de Verstandelijk Gehandicapten sector. Hij is jarenlang bestuurslid geweest van de landelijke VG vereniging VOGG  (tegenwoordig KansPlus) en was enige jaren lid van de WMO adviesraad Valkenswaard. Hij was tevens sinds 2008 lid van de Cliëntvertegenwoordigers raad van de grote zorgaanbieder in Zuid-Nederland, Lunet Zorg. Sinds 2005 is Jan Kerkhoff projectmatig als adviseur werkzaam in de Vastgoedmarkt met name gericht op Woon-Zorg projecten.

Vanaf maart 2011 tot maart 2015 is Jan Kerkhoff, Statenlid geweest voor de Provincie Noord-Brabant.

Van 2015 tot 2017 is Jan Kerkhoff bestuurslid geweest van 50PLUS Brabant Jan Kerkhoff is ook bestuurslid geweest van het Senioren Belang Valkenswaard en de projectgroep Agenda 22.

Oktober 2017 heeft Jan Kerkhoff, tezamen met Frans van Vonderen en Frans Feijen de politieke partij Vitaal Valkenswaard opgericht en heeft met deze partij deelgenomen aan de Gemeenteraad Verkiezingen maart 2018. Dit heeft geresulteerd in één gemeenteraadszetel.

In het najaar van 2021 is in het kader van de gemeenteraad verkiezingen maart 2022 een samenwerking tot stand gekomen met de partij Valkenswaard lokaal en is de gecombineerde nieuwe partij Vitaal Lokaal opgericht. Na overleg met de beide fractie partijleiders Peter van Steensel en Jan Kerkhoff is in juni 2022 besloten deze samenwerking te beëindigen.

Jan Kerkhoff gaat vanaf juli 2022 weer verder als onafhankelijk gemeenteraadslid met de partij Vitaal Valkenswaard.

J. (Jarno) van de Giessen

Penningmeester

Jarno van de Giessen is geboren op 18-04-1988 en momenteel werkzaam als prototype test ingenieur bij ASML.

Verder is hij actief als penningmeester bij wijkcommissie Kerkakkers en vrijwilliger bij Valkenhof.

Sinds 2016 woonachtig in Valkenswaard met vrouw en kinderen.

Voorheen gewerkt als teamleider, operationeel coördinator en natuurkunde docent.

Binnen de gemeente vooral geïnteresseerd in natuur, nieuwe Nederlanders maar vooral in het duiding geven aan of verkrijgen van technisch onderzoek (zoals bodemkwaliteit).

  R. (René) Friesen

  Burgerlid

  Na een opleiding in Chemische Technologie (afgestudeerd in materiaalkunde) heb ik jaren in grotere productiebedrijven leiding gegeven. Ik ben begonnen bij een hardingscentrum en hield mij tevens bezig met PVD coatings, waar ik bij Bodycoat ook de leiding had over de decoratieve operatie.

  Mijn laatste job was bij TRESPA in Weert waar ik operations manager was en zeggenschap had over alle halffabricaten (logistiek, HR, productie, verwerking en het kleurenlab).
  Bij TRESPA was ik tevens actief OR lid en overkoepelend veiligheidscoördinator binnen de gehele plant. Daarnaast heb ik een eigen woonwinkel opgezet welke ik enkele jaren geleden heb verkocht. Dus nu enkel wat op politiek vlak voor mij. Ik woon alleen en heb geen kinderen.

  Ik zou mij graag bezig gaan houden met veiligheid, vastgoed, kernwinkelgebied en infra.

   

  Vitaal Valkenwaard, een noodzakelijk nieuw geluid